Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ

Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ

23 Μαρ 2009

Σκοτώνουν αδέσποτα με σφαίρες


23 Μαρτίου 2009, 18:25
του Μανώλη Βάϊα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Απίστευτη αγριότητα στη Λευκάδα! Κάποιοι που θέλουν να αποκαλούνται άνθρωποι, αλλά απέχουν πολύ από αυτό, δολοφονούν αδέσποτα ζώα μετατρέποντάς τα σε… κινούμενους στόχους!

Οι απάνθρωποι δολοφόνοι στήνουν ενέδρα σε διάφορα σημεία στις περιοχές Λυγιά και Βασιλική και πυροβολούν με όπλα τα άτυχα ζώα που πλησιάζουν ανυποψίαστα! Από το φρικιαστικό τους παιχνίδι έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους δεκάδες σκύλοι και γάτες…

Τα πτώματα των δύστυχων ζώων βρήκαν μέλη του Σωματείου Ζωοφίλων Λευκάδας, που τα μετέφεραν στο ιατρείο κτηνίατρου με τον οποίο συνεργάζονται. Εκείνος έκανε νεκροτομή και έφερε στο φως τα βλήματα των πυροβόλων, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο προκλήθηκε ο θάνατος!

Το Σωματείο υπέβαλε μηνύσεις κατ’ αγνώστων στα αστυνομικά τμήματα Λευκάδας και Απολλωνίων, ενώ ενημέρωσε και τις αρμόδιες δημοτικές αρχές. Τα βλήματα που αφαιρέθηκαν από τα νεκρά ζώα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση ώστε να εξακριβωθεί ο τύπος του όπλου ή των όπλων με τα οποία δολοφονήθηκαν. Παράλληλα, όμως, τα μέλη του Σωματείου διεξάγουν και δική τους έρευνα για να εντοπίσουν τον ή τους δράστες και ζητούν πληροφορίες από όποιον γνωρίζει κάτι.

http://www.protothema.gr/content.php?id=26966

Δεν υπάρχουν σχόλια: